Wie is de beste strafrecht advocaat in Amsterdam?

Heeft u te maken met een strafrechtelijke kwestie? Van Essen is de strafrecht advocaat in Amsterdam en pakt deze zaak voor u aan. Dit kantoor is gespecialiseerd in strafrecht en strafprocesrecht. Voornamelijk in omvangrijke strafzaken zet strafrecht advocaat Marielle van Essen, die ruim 13 jaar ervaring heeft, graag haar tanden. Betrouwbaar en discreet weten Van Essen en haar advocaten ook verdachten van witteboordencriminaliteit op de juiste manier bij te staan.

STRAFRECHT ADVOCAAT IN AMSTERDAM GAAT DE STRIJD VOOR U AAN

Uw zaak is in goede handen bij deze strafrecht advocaat in Amsterdam. Een persoonlijke benadering staat voorop. Wij luisteren, onbevooroordeeld en betrokken, naar uw probleem en gaan door het vuur om dit op te lossen. Marielle van Essen heeft al vele succesvolle resultaten geboekt bij zaken als drugssmokkel en drugshandel, vastgoedfraude en vermogensdelicten zoals overvallen. Als specialist in strafzaken én BOPZ-zaken kan zij zowel particulieren als ondernemers uitstekend van advies voorzien.

NEEM CONTACT OP MET DE STRAFRECHT ADVOCAAT IN AMSTERDAM

Een strafrechtelijke zaak kan voor veel stress zorgen. Een goede strafrecht advocaat in Amsterdam, die snel en adequaat handelt, kan veel onrust wegnemen. Van Essen Advocaten is 24 uur per dag bereikbaar voor uw vragen. Vertel ons uw probleem, wij gaan ermee aan de slag en staan u bij met hulp en advisering.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *